طرز درست کردن بامیه

فهرست مطالب

طرز درست کردن بامیه

 

بامیه
رسپی استاد مصطفی جودی
اب……………………..۶۰۰گرم
ارد……………………..۵۰۰گرم
روغن مایع………….۱۰۰گرم
کره……………………..۱۰۰گرم
تخم مرغ…………..۷عدد بزرگ
شربت بار………….۵۰گرم یا ۲ ق غ

?نصف موادخمیربامیه?

اب…………………….۳۰۰گرم
ارد…………………….۲۵۰گرم
روغن مایع…………..۵۰گرم
کره……………………..۵۰گرم
تخم مرغ…………..۳تابزرگ +۱ عدد کوچک
شربت بار…………….۲۵گرم یا ۱ ق غ

طرز تهیه خمیر??

اب و روغن مایع وشربت باررا روی حرارت زیاد اجاق میزاریم تا بجوشه وقتی جوشید زیر اجاق رو کم میکنیم و ارد رو بهش اضافه میکنیم و شروع میکنیم به پختن خمیروقتی خمیر کمی خودش رو جمع کرد کره را اضافه میکنیم و باز شروع به پختن خمیر میکنیم تا هم صاف شود هم به دست نچسبد بعد از پخت خمیر اجازه میدیم تا کمی سرد شود اما زیاد سرد نباید بشه در واقع باید گرمای خودش رو به خوبی داشته باشه در این حالت خمیر رو میریزیم داخل همزن و تخم مرغها را یکی یکی به خورد خمیرمیدهیم و در این هنگام وانیل هم اضافه میکنیم تا بوی بد تخم مرغ ندهد
وقتی خمیری تقریبا مثل خمیر خامه ای اما کمی سفتر به وجود امد خمیر رو میریزیم داخل قیف و شروع میکنیم به قیف زدن داخل تابه ای ک روغن مایع سرد داخلش هست
در ظرفی دیگر روغن مایع را روی حرارت قرار میدیم تا خوب داغ بشه وقتی خوب داغ شد بامیه هایی ک داخل روغن سرد قیف زدیم با همان روغن اضافه میکنیم به روغن داغ و اجازه میدیم تا خوب بپزه داخل روغن و رنگ سرخ بگیره سپس از روغن جدا کرده بلافاصله داخل شربت میریزیم و شروع به غلط دادن بامیه ها با کفگیر داخل شربت میکنیم یعنی شربت رو مدام روی بامیه ها میریزیم تا غلط بخورند و داخلشون شربت بگیره
نکات مهم ??????

?۱⃣خمیر بامیه را خوب بپزین تا بامیه ترک نخورد
?۲⃣شربت بامیه همان شربت زولبیا هست با این تفاوت ک شربت زولبیا باید کاملا داغ باشد اما شربت بامیه به اندازه ای داغ باشد ک وقتی دستتان را داخلش میکنین احساس گرما بکنین کاملا اما دستتون نسوزه (ولرم روبه سردباشه)

?۳⃣بامیه را وقتی از روغن جدا میکنین سریع داخل شربت بریزین تا شربت به داخل بامیه نفوذ کنه

?۴⃣حتما تخم مرغها را کم کم اضافه کنین تا خمیرتان یکدست بشود

?۵⃣بامیه شما حتما باید داخل روغن داغ ریخته شود پس نیاز هست که قیف بامیه را ابتدا در روغن سرد بزنین و بعد همه بامیه هارا داخل روغن داغ بریزین

?۶⃣بامیه را هنگام سرخ کردن داخل روغن حتما تکان دهید هرازگاهی تا بامیه یک رنگ سرخ شود

?۷⃣زعفران باعث این میشود ک طعم زولبیا و بامیه شما عالی شود اما میتونین نریزین گلاب هم کافیه

?۸⃣خمیر بامیه زا ن شل بگیرین ن سفت خمیری کاملا مطلوب و یکدست به وجود بیاد

1 1 رای
امتیاز این مطلب
guest
0 نظرات کاربران
Inline Feedbacks
دیدن تمام نظرات
0
لطفا نظرتو در مورد این مطلب بنویسx