نان مغز دار کشمش و فندق

فهرست مطالب

نان مغزدار کشمش و فندق 

 

#نان_مغز_دار_ڪشمش_فندق

نان عصرانه یا نان صبحانه با بافتے نرم وخوشمزه ?

مواد لازم
آرد به مقدار لازم اندازه ش مشخص نیست قاشق قاشق بریزید تا حساب ڪار دستتون بیاد?
شیر نصف لیوان
شڪر ۶۰ گرم یک چهارم پیمانه
خمیر مایه ۱۴ گرم یا دو قاشق سوپ خورے
تخم مرغ ڪامل یک عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک قاشق چایخورے
نمک یک قاشق چایخورے
روغن مایع ۶۰ گرم یا یک چهارم پیمانه
شیر را ڪمے ولرم ڪرده ڪیک قاشق چایخورے از شڪر دستور را درآن حل ڪرده خمیر مایه روے سطح شیر میپاشیم حدود ده دقیقه تا یک ربع بزارید عمل بیاد (شےر انگشت‌رو نسوزانه)
در این فاصله تمام مواد به جز آرد داخل ڪاسه میریزیم وخوب با همزن دستے میزنیم تا شڪر حل بشه خمیر مایه عمل شده اضافه ڪرده ووارد رو ڪم ڪم اضافه میڪنیم تا خمیر جمع بشه به تخته ڪار انتقال میدهیم وبا آرد پاشے وورز زیاد چسپندگے خمیر رو میگیریم بخش اعظم خمیر با چسپندگے گرفته میشه دقت ڪنید آرد زیادے به خورد خمیر ندید ڪه نون سفت بشه
ڪاسه رو با چند قطره روغن مایع چرب ڪرده وخمیر رو استراحت میدیم تا حجم اون دوبرابر بشه(روشو بپوشونید )
مواد میانی
فندق ۱۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر ڪاڪائو یک قاشق سوپ خورے
پودر نان ویا ڪیک ۸۰ گرم من از مغز نان باگت خشک شده استفاده ڪردم(قبلا خشک ڪرده بودم تو فریزیر داشتم)
ڪشمش ۱۰۰ گرم
مارمالا زردالو یا هلو یک چهارم پیمانه
جز ڪشمش ومارمالا همه مواد رو با غذا ساز یا مخلوط ڪن پودر ڪنید
سپس ڪشمش ڪه قبلا خوب شسته وروے بخار آب نرم ڪردیم همراه مارمالاد تو غذا ساز ریخته چند پالس میزنیم تا له بشه سپس مواد پودر شده اضافه ڪرده تا خمیر چسپناڪے بدست بیاد
خمیر نان اماده شده روے سطح ڪار انتقال داده ڪمے ورز دهید تا پفش بخوابه با وردنه باز ڪرده طبق فیلم مواد میانے ریخته ورول میڪنیم تو سینے چیده پارچه نازک روشو میپوشدنیم براے استراحت دوم (بیست دقیقه)سپس‌ رومال ڪرده ڪنجد ویا فندق پودر شده میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دماے ۲۰۰ درجه تا روے نان طلاے بشه
مواد رومال
تخم مرغ یک عدد ڪمے زعفران خوب زده تا ڪف ڪند
ڪنجد به مقدار لازم

0 0 رای ها
امتیاز این مطلب
guest
0 نظرات کاربران
Inline Feedbacks
دیدن تمام نظرات
0
لطفا نظرتو در مورد این مطلب بنویسx