پنیر برشته
وقتهایی که ناراحتید، اما نمیتوانید بیخیال شکمتان شوید؛ بروید پای گاز.
توی یک تابه کمی روغن بریزید
ما شمالیها به کوفت هم سیر میزنیم تا خوشطعم شود.
اینجای کار پنیر را وارد ماجرا کنید.
وقتی سیر کمی رنگ گرفت، یک تکه پنیر اضافه کنید. اندازهی مواد در این غذا بستگی به حجم معده و میزان کلافگی شما دارد. پس دستتان باز است.
حالا چنگال را چنان به جان پنیرِ توی تابه بیاندازید که انگار عامل بیحوصلگیتان آن بختبرگشته است.
تکهتکهاش کنید و اجازه بدهید انقدر در آغوش سیر و روغن فرو برود که به جزای اعمالش برسد و صدای جلزولزش بلند شود.
حالا نوبت تخممرغهاست که داخل تابه شکسته شوند. وقتی سیر و پنیر و تخممرغ مشغول فسخوفجورهستند، پای شوید خشک را هم به ماجرا باز کنید.
شویدها را طوری روی مواد بپاشید که انگار میخواهید جنازه تکهتکهشده کسی را مخفی کنید.
در آخر شما میتوانید با پاشیدن نمک و فلفل صحنه را طبیعی نشان بدهید.
غذا آماده است.
پنیر برشته را روی پلو کته بریزید.
بهاندازهای که روغنش از هر طرف،روی سفیدی برنج شره کند.
اگر پولدارید، کنارش چند گردو بشکنید
اگر نه گوجه و پیاز قاچ کنید و.. البته شما تنهایی نمیتوانید این غذا را میل کنید. چون عطرش دوست و دشمن را دور سفرهتان جمع میکند.یکدفعه میبینید همان کسی که باعث کلافگی و بیحوصگیتان شده، کنارتان نشسته.
لطفا چند قاشق پنیر برشته توی نان بربری بریزید و بدهید دستش، بدبخت گناه دارد.